Ungdomskor | Folkekirken Vesterbro

SPIREKOR     BØRNEKOR     JUNIORKOR     UNGDOMSKOR     KAMMERKOR     KONTAKT

Ungdomskoret

I Ungdomskoret synger vi både klassisk, rytmisk, salmer og sange.

Ligesom i Juniorkoret synger vi efter noder og lægger vægt på udviklingen af en god og sund stemmebrug. Det er ikke et krav at man kan læse noder for at starte i koret: sangerne modtager løbende undervisning i hørelære og nodelæsning. I Ungdomskoret tilbyder vi desuden undervisning i solosang.

Kompleksiteten i musikken bliver gradvist større; vi synger 3-stemmige satser og koret her fungerer som en direkte forberedelse til Kammerkoret.

Sammen med Juniorkoret er Ungdomskoret et af vores travleste kor: koret medvirker til koncerter og musikgudstjenester 1-2 gange hver måned. Vi tager på ’Voice-workshop’, går Lucia i Tivoli og holder fællesprøve/pizza-lørdag med Esajaskirkens Ungdomskor på Østerbro.
Én gang om året rejser Ungdomskoret sammen Junior- og Kammerkoret 4 dage på turne til udlandet.

Ungdomskoret er et ligestemmigt kor for unge i alderen  8. klasse – ca. 16 år. Pigerne (og drengene, hvis deres stemme ikke er gået i overgang) rykker automatisk op fra Juniorkoret når de kommer i 8. klasse. Nye sangere udefra skal til en lille stemmeprøve inden de optages i koret.

Koret øver hver tirsdag i Enghave Kirke (Sønder Boulevard 120, 1720 Kbh V.) fra kl. 17:00 – 18:30

Den første tirsdag i hver måned øver Ungdomskoret fælles med Juniorkoret.

For yderligere information kontakt korleder Louise Munch.