Tumlinge | Folkekirken Vesterbro

Musikalske aktiviteter for 1-4 årige

Hvilke aktiviteter kan jeg og mit barn i vuggestuealderen komme til?

De musikalske tilbud i kirken for tumlingerne fordeler sig på musikalske tumlingegudstjenester og ugentlige tumlingehold.

Tumlingeholdene for de 1-4 årige tager udgangspunkt i børnenes umiddelbare glæde ved at synge og bevæge sig. Vi synger og danser, løber og sanser, og med små instrumenter og rekvisitter er børn og forældre sammen i en musikalsk stund i kirkens smukke rum.
Med sange og salmer, fagter og bevægelser, rim og remser kommer sanserne i spil, og forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire man kan bruge hjemme.

De periodevis ugentlige tumlingeholdene finder sted i Kristkirken på Vesterbro og Sct. Andreas Kirke i City.

Vi laver desuden musikalske institutionsbesøg i kirken – kontakt os hvis du vil vide mere.