Spirekor | Folkekirken Vesterbro

SPIREKOR     BØRNEKOR     JUNIORKOR     UNGDOMSKOR     KAMMERKOR     KONTAKT

Spirekor

I Spirekoret er der plads til at grine og bruge sin fantasi. Her synger vi med hele kroppen, når vi danser og leger musikken ind med fagter og bevægelser. Vi synger børnesange og salmer og optræder jævnligt  og børnene får selvtillid og masser af gode oplevelser med at synge for andre – både til korprøver og når vi synger til musikgudstjenester og koncerter.

Spirekor er for alle der går i 0. - 2. klasse. Vi synger udenad, så det er ikke nødvendigt at kunne læse. Det er gratis at være med; til gengæld regner vi med et stabilt fremmøde og afbud når der er forhindringer. Forældre er velkomne til prøverne.

Folkekirken Vesterbro samarbejder med Helligaandskirken i indre by og Frederiksholm kirke i Sydhavnen som begge også tilbyder spirekor:

• Vesterbro Sogns Spirekor øver hver onsdag i Enghave Kirke (Sdr. Boulevard 120, Kbh. V)
    fra 16:15 – 17:00.
    For mere information og tilmelding: skriv til korleder Anne-Mette Riis

• Spirekoret i Helligaandskirken (Niels Hemmingsens Gade 5, Kbh K) øver hver torsdag fra 16:00 – 16:45.
    Se her for mere info, kontakt og tilmelding.

• Sydhavnen Spirekor (Frederiksholm kirke, Louis Pios Gade 8) øver hver tirsdag fra 16:00 – 16:45.
    Se her for mere info, kontakt og tilmelding.

OBS: For de 4-6-årige har vi Frøspirekor i Helligaandskirken. Se mere her.