Babysalmesang | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Babysalmesang og tumlingemusik

 

Nærvær og nysgerrighed i centrum

Babysalmesang er en helt særlig musikalsk oplevelse for nybagte familier med børn op til 12 måneder. Når barnet runder det første år tager tumlingemusik med udgangspunkt i børnenes umiddelbare glæde ved at synge og bevæge sig.

Babysalmesang og aktiviteter for tumlinge er gratis, og alle er velkommen.


Babysalmesang (0-12 måneder)

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med sang og rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk oplevelse, hvor de smås sanser stimuleres. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor nærvær er i centrum.

Læs mere om babysalmesang.


Familiesalmesang

Familiesalmesang er babysalmesang om søndagen i Sct. Matthæus Kirke, hvor familie og venner også har mulighed for også at være med. Det er musikpædagog Pernille Tjørnemark og præst Barbara Potapenko, der leder familiesalmesang.

Læs mere om familiesalmesang.


Tumlingemusik (1-3 år)

Tumlingemusik er den naturlige forlængelse af babysalmesang. De små er vokset, og krop og evner inkorporeres gradvist i takt med barnets udvikling. Vi holder på udvalgte tirsdage tumlingegudstjeneste sidst på eftermiddagen. Vi spiser sammen bagefter.

Læs mere om tumlingemusik og -gudstjenester.


Frøspirekoret (4-6 år)

Korskolen i Enghave Kirke har et helt særligt kor for børnehavebørn. Vi leger med stemmen og bliver fortrolige med dens mange muligheder. Det er hver onsdag kl. 15.30-16.10.

Læs mere om frøspirekoret.