Ro på - mindfulness for børn | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Ro på – mindfulness for børn

 

Et mentalt frirum for børn i Sct. Matthæus Kirke

Har du også ind i mellem følelsen af, at skole eller venner og fritidsinteresser lægger sig oven på dig som en kæmpe sæk kartofler? Drømmer du om et sted, hvor ingen råber ad hinanden, hvor ingen er sure og stressede, hvor ingen vil bestemme over dig eller se ned på dig eller dømme dig? Et sted hvor alting ikke er så hype?

Så prøv Ro på – mindfulness for børn i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31 på Vesterbro. Kom en enkelt gang, og prøv det af sammen med andre, der har det som dig. Vi har hold for 6-9-årige og hold for 10-13-årige. Se kalenderen nedenfor.

Det koster ikke noget at være med, men din mor eller far skal tilmelde dig de dage, du har lyst til at deltage.


Ro på - for børn 6-9 år og 10-13 år

Til Ro på får børnene redskaber til at koble af og være nærværende og rolige. Linnéa Villen (mindfulness-mentor) og en præst fra Sct. Matthæus Kirke guider igennem opmærksomhedsøvelser, meditation og fantasirejser, og der er også en fortælling, lystænding og fælles bøn.

Kom endelig, hvis det måske lyder som noget for dig. Du behøver ikke komme i kirken i forvejen. Alle er velkommen. Vi er små hold på max otte børn. De voksne kan tage en kop kaffe eller te imens, hvis de har lyst til det.


Tilmelding

Tilmelding foregår i kalenderen nedenfor. Der er otte pladser til hvert hold. Vi har en lille venteliste, som du kan booke samme sted, hvis der ikke er flere pladser.


Om os

Linnéa Villen er uddannet Mindfulness Mentor for børn hos Mindfulsoul.dk ved Conny Hjarsø. Desuden er hun professionel musiker og lever af at spille koncerter.

Sct. Matthæus Kirke er også hjemsted for meditative arrangementer for voksne i Folkekirken Vesterbro. I de mørke måneder er der MindfulnessGudstjeneste på onsdage kl. 17,  og ca seks gange om året holder vi Urban Silent Retreat