Nyhedsbrev | Folkekirken Vesterbro

Nyhedsbrev

Folkekirken Vesterbro udgiver nyhedsbreve med historier om alt det skønne, der sker i din ‎lokale kirke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de aktiviteter og ‎fællesskaber, der er relevante for dig.‎ Ved tilmelding vælger du hvilke emner, du interesserer dig for, og så tilpasser vi nyhedsbrevet derefter.

Vi modtager gerne ris og ros. Vi læser alle jeres input, ‎men besvarer ikke nødvendigvis alle.‎

Du læser nyhedsbrevet udsendt september 2022 her. Det ser sådan ud, hvis du har tilvalgt Tema, Debat & Dialog.

Du kan også læse nyhedsbrevet her i sin fulde længde, hvor samtlige emner er tilvalgt.

Subscribe

Det' for børn