Nyhedsbrev | Folkekirken Vesterbro

Nyhedsbrev

Folkekirken Vesterbro udgiver nyhedsbreve med historier om alt det skønne, der sker i din kirke lige om hjørnet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på de aktiviteter og fællesskaber, der er relevante for dig.

Du interesserer dig nok ikke for alt det, vi laver - og det er selvfølgelig helt okay! Derfor sender vi dig kun nyheder om det, du interesserer dig for. Og derfor kan du nøjes med at krydse de emner af, som du ønsker at høre mere om.

Du er altid velkommen til at besvare nyhedsbrevet med ris og ros. Vi læser alle jeres input, men besvarer ikke nødvendigvis alle.

Subscribe

Det' for børn