Nødherberg | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Nødherberg

Frivillige søges til Nødherberget Maria

Første december åbner Nødherberget Maria for hjemløse migranter, der ikke må sove på hjemløseherberger. Herberget har åbent frem til slutningen af marts. Herbergets adresse: Mariakirken, Istedgade 20, 1650 København V. Nødherberget har åbent hver nat kl. 23.00 til 07.00, og vagterne ligger kl. 22.30 til 07.30. På hver vagt er en fastansat og en frivillig. Der er plads til 25 overnattende gæster.

Vi har brug for frivillige til nattevagten

Din største opgave som frivillig er at være med til at skabe en tryg ramme for de overnattende hjemløse. Det gør du ved at være nærværende, åben og imødekommende, omsorgsfuld og fordomsfri. Af respekt for både de overnattende hjemløse og for de andre nattevagter er det afgørende, at du er mødestabil. Vi kan være nødt til at lukke Nødherberget, hvis vagterne ikke kommer som aftalt. Så er hjemløse nødt til at sove i parker og på bænke rundt omkring.

Du skal som udgangspunkt være mindst 20 år, rolig, velafbalanceret, og du skal kunne holde hovedet koldt, hvis tingene bliver hektiske. Der er både plads til dig, som kan tage en ugentlig vagt, og til dig, som kan tage hver 14. dag i åbningsperioden. Når de overnattende gæster er gået til ro, er der mulighed for at sove et par timer. Vagterne er af 9 timers varighed, og vil kan tilbyde dig betaling for 3 af disse timer pr. vagt.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt: Mia Fasmer Schønnemann, miafs1205@gmail.com, 21432747.