Minikonfirmand - tankeværested for børn | Folkekirken Vesterbro

Minikonfirmand
 – tankeværested for børn 7-11 år

Tænker du på, om andre børn også går rundt med nogle af de samme tanker som dig selv? I vores tankeværested i Kristkirken på Enghave Plads kan du komme og være med alle mulige tanker, der ikke er tænkt til ende. Her stiller vi spørgsmål til alt i verden og undrer os i fællesskab over liv, venner, tro, ikke tro, Gud og ikke Gud.

Sammen med præst Mette Gramstrup og Mette Scheurer snakker vi, leger og slår os løs i vores værksted sammen med billedkunstnere, stagefightere og andre, der arbejder med det at være til.

Det er gratis, og du kan være med lige meget hvad, du tror og tænker på.

Tid og sted

Udvalgte tirsdage kl. 15.30-17. Følg med i kalenderen nedenfor eller på Facebook. Det er et åbent forløb, og du behøver ikke at komme hver gang - og du må gerne tage venner med.

Tilmeld dig til præst Mette Gramstrup.

Der er ingen begivenheder.