Minikonfirmand - tankeværested for børn | Folkekirken Vesterbro

Minikonfirmand - tankeværested for børn

Tænker du på, om andre børn også går rundt med nogle af de samme tanker som dig selv?

I Kristkirkens tankeværested kan du komme og være med alle mulige tanker, der ikke er tænkt til ende. Her stiller vi spørgsmål til alt i verden, og vi undrer os i fællesskab over liv, venner, tro, ikke tro, Gud og ikke Gud.

Sammen med præst Mette Gramstrup og Mette Scheurer snakker vi, leger og slår os løs i vores værksted sammen med billedkunstnere, stagefightere og andre, der arbejder med det at være til.

Det koster ikke noget, og du kan være med lige meget hvad, du tror og tænker på.

Tid og sted

En række tirsdage kl. 15.30-17.30 i Kristkirken på Enghave Plads - se kalenderen nedenfor.

Kl. 15.30: Kirken åbner for hygge og leg
Kl. 16: Tankeværested
Kl. 17.30: De voksne henter

Tilmelding

Minikonfirmand er et åbent forløb. Du behøver ikke at komme hver gang, og du må gerne tage venner med. Men husk at tilmelde dig til præst Mette Gramstrup.

Kristkirken

Enghave Plads 18