Kammerkor | Folkekirken Vesterbro

SPIREKOR     BØRNEKOR     JUNIORKOR     UNGDOMSKOR     KAMMERKOR     KONTAKT

Kammerkoret

Kammerkoret består pt. af ca 25 sangere: de ældste og dygtigste piger i Vesterbro Sogns Børne- og Ungdomskor.

En stor del af gruppen har sunget i kor i mange år, flere er rykket op fra Ungdomskoret, og er særdeles velsyngende og rutinerede korsangere. Gruppen består af piger i alderen 17-25 år; mange læser noder og har desuden gået til solosang.

Ligesom i korskolens andre kor, forventer vi at sangerne prioriterer de ugentlige prøver og medvirken ved koncerter, gudstjenester og events. Til gengæld er man som sanger i koret del af et velsyngende og dejligt fællesskab, som hvert år får mange nye musikalske oplevelser sammen.

Koret medvirker til Musikgudstjenester, Natkirke, Café-koncerter m.m. og én gang om året rejser vi sammen med Junior- og Ungdomskoret til udlandet.

Hvis du gerne vil synge i koret, skal du til en lille foresyngning/audition, så vi kan få et indtryk af, om du synger rent og kan orientere dig i et stykke musik.

Kammerkoret øver hver mandag fra kl. 16:30-18:30 i Enghave Kirke.

For mere information, kontakt korleder Louise Munch