Kammerkoret i Enghave Kirke | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Kammerkoret i Enghave Kirke

 

For unge ca. 17-25 år

Kammerkoret består af de ældste og dygtigste sangere i Enghvae Kirke. De fleste af sangerne har sunget i kor i mange år, flere er rykket op fra Ungdomskoret og er særdeles velsyngende og rutinerede korsangere.

Korets klangideal er klassisk, men vi bevæger os genremæssigt vidt omkring og synger et bredt repertoire, der rummer både klassiske satser, folkemusik, viser, salmer og rytmiske sange. Til korprøverne arbejder vi målrettet med instrumentbygning (sammenhængen mellem krop og stemme), klang, tekst, frasering og udtryk. Sangerne i Kammerkoret tilbydes desuden undervisning i solosang.

Som sanger i Kammerkoret er man del af et dejligt fællesskab, som hvert år får mange nye musikalske oplevelser sammen.


Koncerter og musikgudstjenester

Kammerkoret medvirker hver sæson til 4-6 musikgudstjenester og koncerter – ofte i samarbejde med inviterede musikere. Ud over vores egne faste musikgudstjenester (fx Kammerkoret i følelsernes vold og Kammerkorets jul i uKirke) medvirker koret til cafékoncerter til fordel for fx Folkekirkens Nødhjælp. Nogle gange tager vi ud af huset og optræder til større arrangementer som fx Alsang i Roskilde Domkirke og Lucia-gudstjeneste i Vor Frue Kirke. Én gang om året tager vi på tur i 3-4 dage sammen med Juniorkoret og Ungdomskoret.
 


Optagelse

Kammerkoret er et ligestemmigt kor, og sangerne fra Ungdomskoret rykker automatisk op i Kammerkoret, når de bliver gamle nok. For at blive optaget i koret udefra er det nødvendigt, at du har erfaring med at synge i kor. Inden du bliver optaget, skal du til en lille foresyngning/audition, så vi kan få et indtryk af, om du synger rent, kan orientere dig i en node og hvilken stemmegruppe, du passer ind i.

Kammerkoret øver mandage kl. 16.30-18.30 i Enghave Kirke, Sønder Boulevard på Vesterbro.

Det koster ikke noget at synge i Kammerkoret. Til gengæld regner vi med et stabilt fremmøde og afbud, når man ikke kan komme.

For yderligere information kontakt korleder Anne Louise Munch.

Læs mere om korskolen i Enghave Kirke.