Juniorkor | Folkekirken Vesterbro

SPIREKOR     BØRNEKOR     JUNIORKOR     UNGDOMSKOR     KAMMERKOR     KONTAKT

Juniorkor

I juniorkoret begynder vi at arbejde mere målrettet med det musikalske udtryk og forståelsen af de musikalske ’byggeklodser’.

I starten af sæsonen synger vi mest tostemmige sange og kanons, men efterhånden bygger vi på, så vi også lærer at synge trestemmigt.

Vi lægger vægt på at udvikle en god og sund stemmeteknik og starter hver prøve med opvarmning og stemmetræning. Juniorkoret bruger altid noder, men det er ikke et krav, at man kan læse dem, når man starter. Til gengæld bliver sangerne løbende undervist i hørelære og nodelæsning, så de efterhånden lærer at forstå og finde vej i nodesystemet.

Koret har en god arbejdsdisciplin og prøverne foregår i en varm og humoristisk atmosfære.
Ligesom i de andre kor er det i Juniorkoret altid glæden ved musikken og fællesskabet der er den drivende kraft og koret medvirker ofte til koncerter og gudstjenester i sognets kirker, ligesom vi gerne tager ’ud af huset’ og f.eks. hvert år medvirker til Lucia-optog i Tivoli.

Hver den første tirsdag i måneden øver Juniorkoret sammen med Ungdomskoret.

Én gang om året tager koret 4 dage på tur til udlandet sammen med Ungdoms- og Kammerkoret.

Juniorkoret er for alle børn i 5.-7. klasse og og øver hver tirsdag fra kl. 15:30 - 16:45 i Enghave Kirke (Sønder Boulevard 120, 1720 Kbh V).
Koret ledes i fællesskab af vores to korledere Anna Sofie Høegh-Andersen og Louise Munch.

For yderligere information og tilmelding, kontakt korleder Louise Munch