Juniorkoret i Enghave Kirke | Folkekirken Vesterbro
Hjem

Vi re-designer vores hjemmeside!

Vores design er ved at blive opdateret for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside. Hjemmesiden vil være klar igen:

Hvis du har brug for at kontakte os kan du gøre det her:

Juniorkoret i Enghave Kirke

 

For børn i 5.-7. klasse

I Juniorkoret arbejder vi med det musikalske udtryk og forståelsen af de musikalske byggesten. Det er glæden ved musikken og fællesskabet, der er den drivende kraft.

Vi lægger vægt på at udvikle en god og sund stemmeteknik og starter hver prøve med opvarmning og stemmetræning. Juniorkoret bruger noder, men det er ikke et krav, at du kan læse dem, når du starter. Du bliver løbende undervist i hørelære og nodelæsning, så du efterhånden lærer at forstå og finde vej i nodesystemet.

Juniorkoret indgår i et tæt samarbejde med Ungdomskoret (8. og 9. klasse), og de to kor synger ofte sammen – både til korprøver og koncerter. De to kor tilsammen er korskolens travleste kor og medvirker til koncerter og musikgudstjenester 1-2 gange hver måned. Med jævne mellemrum bliver Juniorkoret inviteret til at deltage i eksterne arrangementer som fx Tivolis årlige Lucia-optog. Én gang om året rejser Juniorkoret sammen med Ungdomskoret og Kammerkoret på tur i 3-4 dage.

Til hverdag ledes Juniorkoret af korleder Anna Sofie Høegh-Andersen. Når Juniorkoret og Ungdomskoret slås sammen, ledes korene fortrinsvis af Ungdomskorets korleder Anne Louise Munch.

Det koster ikke noget at være med - til gengæld regner vi med et stabilt fremmøde og afbud, når du ikke kan komme.

Juniorkoret øver tirsdage kl. 15.30–17 i Enghave Kirke, Sønder Boulevard på Vesterbro.


Tilmelding

For yderligere information og tilmelding kontakt korleder Anna Sofie Høegh-Andersen.

Læs mere om korskolen i Enghave Kirke.