Adventskoncert med Blaagaard Kammerkor | Folkekirken Vesterbro

Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Kristkirken, Enghave Plads 18, Vesterbro

Blaagaard Kammerkor synger julekoncert tredje søndag i advent i Kristkirken

Blaagaard Kammerkors adventskoncert indledes med et historisk vingesus, hvor koret synger en gregoriansk vekselsang, der er sunget gennem tusind år, med solist og kor. Den spanske komponist T.L. da Victoria fortæller om Det store Mysterium.

Af Poulenc og den danske komponist Niels la Cour skal vi høre værker over teksten Hodie Christus Natus Est (I dag er Kristus født).

Traditionelle sange til julen fra England, Østrig og Sverige følges af en afdeling af de kendte danske julesange med fx Velkommen igen Guds engle små.

Blaagaard Kammerkor dirigeres af Erik Dynesen.

I koncerten indgår også to orgelkoraler af J.S. Bach spillet af Kristkirkens organist Kai Ole Bøggild - Schmücke dich, o liebe Seele BWV 654 og Nun komm`, der Heiden Heiland BWV 660.

Der er fri entré.

Læs mere om Kristkirken.

Se kalenderen for flere musikalske juleoplevelser i Kristkirken og Folkekirken Vesterbro.