Det moderløse samfund - foredrag og debat med Niels Arbøl | Folkekirken Vesterbro

Dato Torsdag d. 9. december 2021, kl. 19:00
Sted Mariakirken, Istedgade 20, Vesterbro
Niels Arbøl (biolog og lektor) og Lise Rasmussen (præst)
Det moderløse samfund - foredrag og debat med Niels Arbøl

Mød Niels Arbøl til et foredrag i Mariakirken om det, han kalder "det moderløse samfund"

Biolog og lektor Niels Arbøl udgav i 2013 bogen "Det moderløse samfund", der behandler situationen for mange børnefamilier i Danmark, hvor begge forældre er fuldtidsbeskæftiget på arbejdsmarkedet.

Et naturvidenskabeligt perspektiv
Arbøl undersøger fænomener som faldende fødselstal, kvinders alder ved graviditet, familiekonstruktioner, abort, fertilitetsbehandling, stress hos forældre og børn, forbrugerisme og moderskab.

Der bliver også tid til spørgsmål efterfølgende.

Det koster ikke noget at deltage - og alle er velkommen.

Læs mere om Mariakirken.

Se kalenderen for andre foredrag, debatter og samtalearrangementer i Mariakirken og Folkekirken Vesterbro.