Mening, tro og etik: Er digitaliseringen en trussel mod det frie samfund | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 17. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
William Salicath og Mads Vestergaard

Mads Vestergaard: digital totalitarisme
Digitaliseringen har gjort livet nemmere for mange af os, men den har også en mørk side. Overvågning, datahandel og social kontrol er blevet en realitet, så vores frihed og demokrati kommer under pres.

Mads Vestergaard er filosof og har skrevet bogen Digital totalitarisme. Han vil udfolde de etiske konsekvenser ved digitaliseringen, for vi er nødt til at kende til truslerne mod det frie og demokratiske samfund, hvis vi skal bekæmpe dem.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.