Mening, tro og etik: om det åndelige og det guddommelige | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 24. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
William Salicath og Peder Frederik Jensen

Peder Frederik Jensen: Det materialistiske menneske er åndløst
Hvad sker der med troen, når noget af det, du elsker mest bliver taget fra dig? Peder Frederik Jensen er forfatter. Desuden er han vokset op i et præstehjem, men da han mistede sin mor samme uge, som hans datter blev undfanget, startede et opgør med troen men også en tilbagevenden til naturen og det intuitive, som måske er en åbning over for det, man kan kalde det guddommelige.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.