Mening, tro og etik: om menneskerettighederne | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken
William Salicath og Louise Holck
Mening, tro og etik: om menneskerettighederne

Louise Holck: menneskerettigheder i går, i dag og fremover
Hvor langt skal vi som fællesskab gå for at værne om det enkelte menneskes rettigheder? Louise Holck er direktør for Institut for Menneskerettigheder og vil fortælle om deres tilblivelse i kølvandet på anden verdenskrig, deres historie og ikke mindst om de udfordringer, menneskerettighederne står over for i dag, hvor mange mener, at de er for restriktive over for nationale interesser og lovgivning.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.