Mening, tro og etik: På en måde skal vi alle dø | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken
William Salicath og Lotte Blicher Mørk

Lotte Blicher Mørk: På en måde skal vi alle dø
Du skal dø. Sikkert før end du tror, men det er svært at se i øjnene. For i dag er døden ikke livets naturlige afslutning, og sorgen er ikke en naturlig proces. I stedet anses døden som en falliterklæring, og sorgen som en sygdom, vi skal kureres for.

Lotte Blicher Mørk er hospitalspræst og forfatter og vil i dette foredrag tage livtag med vores forestilling om døden, for flygter vi fra den, flygter vi også fra livet.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.