Mening, tro og etik: debat om menneskehandel og tvangsprostitution i København | Folkekirken Vesterbro

Dato Onsdag d. 3. november 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
William Salicath

Debat: Menneskehandel og tvangsprostitution i København
Night Light Café er en natcafé for udenlandske kvinder i prostitution, primært fra Nigeria. Caféen holder til i Eliaskirkens krypt, hvor vi i samarbejde med EXIST op til efterårets kommunalvalg vil afholde debat omkring menneskehandel og tvangsprostitution. En række lokalpolitikere vil diskutere, hvad vi kan gøre for at komme kvindehandlen til livs.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.