Mening, tro og etik: med Geeti Amiri om kulturmøder | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 6. oktober 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
William Salicath og Geeti Amiri

Geeti Amiri: Glansbilleder
De fleste kender Geetisk Råd på P1, hvor forfatter og debattør Geeti Amiri har rådgivet om udfordringerne med at leve mellem to kulturer. Selv kom hun til Danmark fra Afghanistan, da hun var fire år, hvorefter hun havde en barsk opvækst med tvangsfjernelser og ophold på krisecentre.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes bog Glansbilleder fra 2016, hvor hun fortæller om splittelse, sammenstød og forsoning mellem sin afghanske og danske baggrund.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.