Mening, tro og etik: med Jakob Sheikh om radikaliering | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken
William Salicath og Jakob Sheikh

Jakob Sheikh: Radikalisering
Radikalisering findes i mange miljøer, men hvad får et menneske til at blive radikaliseret? Journalist, forfatter og tidligere politisk rådgiver Jakob Sheikh er blandt de få, der har mødt radikaliserede unge syrienskrigere både herhjemme og i udlandet. Med udgangspunkt i sin bog Danmarks børn i hellig krig vil Jakob fortælle nærmere om, hvad der får unge ud i ekstremismens overdrev.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.