Mening, tro og etik: om Grundtvig og åndsfriheden | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
William Salicath og Ingrid Ank

Ingrid Ank: Når friheden bliver farlig
”Frihed for Loke såvel som for Thor,” er et af Grundtvigs berømte citater. Det betyder, at friheden til at tale og leve, som man vil, også skal gælde dem, der ser helt anderledes på verden. Men gælder åndsfrihed også religiøse mørkemænd og politiske antidemokrater?

Ingrid Ank er leder af Grundtvig-Akademiet og formand for Foreningen Åndsfrihed vil fortælle om den åndsfrihed, som vi både hylder - men måske også knægter.

Mening, tro og etik
En række onsdage fra januar til maj og fra september til december kan du under titlen Mening, tro og etik opleve debattører, teologer, forfattere, politikere, historikere, kunstnere og almindelige mennesker med personlige historier folde sig ud om emner, der berører tro, etik og samfund.

Vi indleder med en kort gudstjeneste kl. 16 ved William Salicath.
Herefter er der kaffe og hyggeligt samvær.
Kl. 17 begynder foredraget.