Koncert med Dancer | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 9. juli 2021, kl. 21:00
Sted Mariakirken, Istedgade 20, Vesterbro
Dancer og Lise Rasmussen
Koncert med Dancer

Ny dansk trio med Jakob Buchanan, Nikolaj Heyman og Thomas Eiler, der i 2020 udgav debutalbummet ”1” på Mastermind Rec.

Trioen er et møde mellem tre musikalske verdener:
Buchanan, trompetist og prisvindende komponist med bagrund i den lyriske ECM jazz
Heyman, guitarist/multiinstrumentalist og producer
Eiler, trommeslager fra den mere hårdslående og vidtfavnende impro og avantgardescene

Drevet af en nyfunden nysgerrighed og trang til at udfordre egne udtryksformer, mødtes de tre for at indspille i to dage i Heymans sommerhus i Nordjylland. Resultatet er blevet en forunderlig blanding af nordisk tone, støvet krautrock og eksplosiv freejazz. Eklektisk og samtidig ekstremt fokuseret, strømmer trioens referencer ufortrødent på tværs af tid og sted for at samles i et pumpende reservoir af musikalske idéer.