Kammerkoret i følelsernes vold - HJERTESORG | Folkekirken Vesterbro

Sted Enghave Kirke, Sønder Boulevard 120, Vesterbro
Rosanna Lorenzen, Vesterbro Sogns Kammerkor og Viggo Juelsgaard Jensen
Kammerkoret i følelsernes vold - HJERTESORG

Kulturelle normer påvirker den måde, vi tænker og føler. Der er mange forventninger til de enkelte følelser: Hvornår vi føler dem, hvordan og hvor længe.

Kristendommen giver os et andet blik på følelsernes liv i os og imellem os.

Kammerkoret i følelsernes vold er en tilbagevendende musikgudstjeneste i Enghave Kirke, der tager udgangspunkt i følelser som fx forelskelse, vrede, glæde, sorg og længsel. I sin form, i musikvalget og i den tekst, præsten taler ud fra, udforsker vi denne følelse.

Hjertesorg
Temaet for denne aftens gudstjeneste er hjertesorg. Kammerkoret vil i samarbejde med komponist og cellist Rosanna Lorenzen synge gamle folkemelodier med tekster om knuste hjerter, svigt og tab. Præst Viggo Juelsgaard Jensen vil prædike med afsæt i tekster fra højsangen.

Cellist og elektronisk komponist Rosanna Lorenzen
Vesterbro Sogns Kammerkor (dirigent Louise Munch)
Præst Viggo Juelsgaard Jensen