OPSAMLING - Christian Holmgaard: Kend din præst | Folkekirken Vesterbro

Dato Tirsdag d. 15. juni 2021, kl. 19:30
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, 1662 København V
OPSAMLING - Christian Holmgaard: Kend din præst

Opsamling er et nyt initiativ i Apostelkirken. Det er tænkt som et bredt fællesskab, hvor vi kan lære nye mennesker i menigheden at kende og også giver et åndeligt indspark i hverdagslivet. Ideen med aftenen er, at vi i fællesskab skal inspirere hinanden og udvikle gode samtaler.

Tirsdag aften udfolder vi tanker og refleksioner om et givent emne, der kan styrke vores kirkefællesskab. Aftenen indledes med et spændende oplæg til inspiration, som vil lægge op til efterfølgende snak i grupper. Efter godt med tid til at tale sammen lægges der op til spørgsmål og diskussion. Aftenen slutter med kaffe og socialt samvær.

Du er hjertens velkommen til at tage del i Opsamling og blive mere bekendt med din næste på Apostelkirkens brune kirkebænke.

Temaer

25. maj - Simon Schmidt: Kollektiv åndelighed
Heldigvis tager lutherdommen fejl. Det vigtigste forhold i kristendommen er ikke forholdet mellem mig og Gud, men mellem Gud og kirken eller måske Gud og verden?

1. juni - Louise Adrian: Mit liv med fangekoret

8. juni - Rakel Haslund-Gjerrild: Forfatterskab