Bach varsler bedre tider | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Lørdag d. 15. maj 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:30
Sted Enghave Kirke
Enghave Barok & Viggo Julsgaard Jensen
Bach varsler bedre tider

Når Enghave Barok denne lørdag slår dørene op for tre skønne Bachkantater bliver det med begrænset adgang for tilhørere. Skulle du ikke være heldig at få en plads i kirken (pladsreservation her) kan du følge med når vi livestreamer på Facebook og YouTube.

En af de sidste satser på programmet bliver en sprudlende duet mellem sopran og bas der synger "Nu er alle plager væk. Jeg vil omfavne dig for altid". Dermed sætter Bach ord og toner på vores håb om en mere normal tid efter Coronapandemien. Satsen stammer fra Kantate 32 ”Liebster Jesu, mein Verlangen”. Desuden opføres Kantate 124 ”Meinen Jesum lass ich nicht” og Kantate 165 “O Heil´ges Geist- und Wasserbad”

Solister er Klaudia Kidon, Daniel Carlsson, Leif Aruhn-Solén og Jakob Bloch Jespersen.

Som altid er vi i godt selskab med Viggo Julsgaard Jensen, der helt i Bachs ånd knytter en kort prædiken til værkerne.

Husk mundbind, som skal bruges til og fra siddepladserne i kirken.

Dørene åbner kl. 14:30 - kom i god tid for at undgå trængsel ved indgang og toiletter.