Gravidsamtaler | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 8. juni 2021, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Sct. Matthæus, Matthæusgade 31, 1666 København V
Barbara Jensen
Gravidsamtaler

Der er intet så omvæltende i livet som at blive forælder. Tankerne banker på fra det helt lavpraktiske til de store eksistentielle overvejelser. Hvordan får jeg hverdagen til at hænge sammen? Kan jeg klare denne opgave? Hvem er det lille væsen, der gemmer sig inde i maven?

Alt dette og meget andet vil du kunne reflektere over i et samtaleforløb for gravide i Sct. Matthæus Kirke, hvor præst Barbara Jensen og jordemoder Charlotte Falk guider gennem store og små tanker og følelser med fokus på ro og refleksion.

Gravidsamtaler er for alle
I kirken er der højt til loftet, du må sige alt, tænke alt, undre dig om alt – du er velkommen uanset om du er religiøs eller ej. Kirken er et fordomsfrit rum.

Tilbuddet gælder alle kvinder, i alle aldre, men er primært henvendt til førstegangsfødende.

Det er gratis at deltage, og vi er et lille hold.

Læs mere om Gravidsamtaler

Gravidsamtaler løber over seks tirsdage kl. 16-18 - vi begynder 13. april