Koncert med Askestorm - livestreamet på Facebook | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 14. januar 2021, kl. 17:00
Sted På Facebook fra uKirke, Dannebrogsgade 53, . Vesterbro
Askestorm, Barbara Jensen og Liane Zimsen Dambo
Koncert med Askestorm - livestreamet på Facebook

Der er noget i luften, der gør, at det er bedst at holde sig hjemme for tiden.

Men! Det skal ikke forhindre os i at række ud til jer.

I denne omgang vil de, rent ud sagt, fremragende unge vesterbroere i Askestorm fylde jeres stuer, køkkener, værelser, kolonihaver etc. med skøn musik fra uKirke. Musikken akkompagneres af refleksion og bøn fra præsterne Liane Zimsen Dambo (Vesterbros gadepræst) og Barbara Jensen (Sct. Matthæus Kirke) som vil tale om stort som småt og det midt i mellem.

Askestorm
Askestrom er en ung trio fra Vesterbro, der spiller selvkomponerede sange. Deres tekster afspejler teenagelivet med alt, det fører med sig af kærlighed, sorg og glæde. Genren er popinspireret med elementer af rock. Askestorms særlige lyd udgøres af klaver, trommer og bas - her er altså ingen distorted guitar. Til gengæld er der masser af plads til hvert instrument.

Hør koncerten på Facebook
Du kan streame koncerten på Facebook.com/Folkekirken torsdag 14. januar kl. 17.

Se med - vi glæder os!