Gudstjeneste med børnenes 4 minutter | Folkekirken Vesterbro

Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Niels Nymann Eriksen
Gudstjeneste med børnenes 4 minutter

Restriktionerne skaber endnu engang ringe i vandet.

Derfor fejrer vi nu gudstjenester på op til 30 minutters varighed, uden sang og op til 30 personer kl. 9.00 og op til 50 personer kl. 10.30.

Vi ser det som et stort privilegium, at vi overhovedet samles, og derfor gør vi alt, vi kan for at efterleve de højeste standarter for at reducere smitterisikoen mest muligt. Tak at I vil støtte op og også gøre, hvad I kan: Alle tidligere restriktioner gælder stadig, dvs. bær mundbind i kirken, mød op senest 15 minutter før, hold afstand og bliv hjemme, hvis du har de mindste tegn på symptomer.

Deltagelse kræver tilmelding!

Tidspunkterne er ændret fra på søndag:

Gudstjenesten kl. 9.00

Gudstjenesten kl. 10.30 her er der børnenes 4 minutter og gudstjenesten oversættes til engelsk og farsi og livestreamet på Facebook. Du kan se og høre gudstjenesten her på hjemmesiden.

Begge gudstjenester vil have bibellæsning, kyrie glorie som veksellæsning, en kort prædiken, kirkebøn samt musikalske stykker uden fællessang. Den sene gudstjeneste kl. 10:30 streames og her bliver børnenes fire minutter samt oversættes til engelsk og farsi.

Må Guds fred og beskyttelse være til stede i os og iblandt os.

Tilmelding fra en uge før

Vær opmærksom på, at det først er muligt at tilmelde sig fra mandagen før gudstjenesten.