Go'nathistorie for de små | Folkekirken Vesterbro

Sted Kristkirken, Enghave Plads 18, 1670 København V
Liane Zimsen Dambo
Go'nathistorie for de små

Kom i Kristkirken den sidste tirsdag i måneden (se kalenderen nedenfor), og mød Kai Ole, som spiller på orgel og klaver, Mette S., som kan noget med mad – og Vesterbros gadepræst Liane, der er gået indenfor i Kristkirken for at fortælle go'nathistorie om de store ting, som også de små tænker på. Inden sovetid er det godt at vide, at der er nogen i universet, der passer på os og vores voksne.

Historie, fællesspisning og sange med Vesterbros gadepræst
Til Go’nathistorie for de små kan du få en hyggelig stund med din familie, når vi lytter og synger sammen og får lækker aftensmad.

Det er især for de 2-6-årige, men små og store søskende vil helt sikkert også have en fest. Det koster ikke noget at deltage.

Læs mere om Vesterbros gadepræst.