Mening, tro og etik - om at leve som single | Folkekirken Vesterbro

Sted Eliaskirken
William Salicath
Mening, tro og etik - om at leve som single

Vi begynder kl. 16.15 med en kort gudstjeneste. Kl. 17 begynder foredraget.

Camilla Lindemann: Om at leve som single                                                                                                                                                       I dag er der flere og flere, der lever som single - uden ægtefælle eller partner. Alligevel er meget af vores samfund indrettet til, at vi lever i par.

Camilla Lindemann er tidligere chefredaktør på en række kvindemagasiner og har skrevet interviewbogen "Mit liv som enestående - 16 samtaler om det modne singleliv". Med udgangspunkt i bogen vil hun fortælle om single-livsformen, der er udbredt men også tabubelagt.

Se programmet for Mening, tro og etik