AFLYST: Babysalmesang kl. 11.15 (2-7 måneder, husk tilmelding) | Folkekirken Vesterbro

Dato Tirsdag d. 2. februar 2021, kl. 11:15
Sted Sct. Matthæus Kirke
Anne-Mette Riis
AFLYST: Babysalmesang kl. 11.15 (2-7 måneder, husk tilmelding)

Babysalmesang fra januar til påske
På grund af de særlige omstændigheder i forbindelse med corona-smitte bliver det lidt anderledes, end det plejer. Vi har tilrettelagt et forløb af otte gange, fra januar og til påske, men pause 16. februar og 23. februar, og med fælles babygudstjenester kl. 11.15 for alle tre hold 9. februar og 23. marts.

Du skal tilmelde dig og dit barn én gang for alle ni gange.

Babysalmesang i Sct. Matthæus Kirke er pt. kun for børn fra to til syv måneder.

Du kan tilmelde dig fra 4. januar.

Tilmeld dig her

Det er gratis at deltage. Hvis der er ledige pladser, er du velkommen til at springe ind i et forløb undervejs.

Tilmelding til babysalmesang kl. 11.15: 19/1, 26/1, 2/2, 9/2 (gudstjeneste for alle kl. 11.15), 2/3, 9/3, 16/3 og 23/3 (gudstjeneste for alle kl. 11.15):

Der begynder nye forløb 6/4-2021

Babysalmesang på Vesterbro
Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.

Babysalmesangen varetages af Anne-Mette Riis.

Læs mere om babysalmesang på Vesterbro