MindfulnessGudstjeneste - vi mødes på Zoom | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 27. januar 2021, kl. 17:00
Sted Sct. Matthæus Kirke
Christin Illeborg og Birgitte Kragh Engholm
MindfulnessGudstjeneste - vi mødes på Zoom

OBS: Du kan opleve MindfulnessGudstjeneste 27. januar kl. 17 hjemmefra og ikke i kirken, som vi plejer.

Sådan deltager du via Zoom hjemmefra
Du deltager i gudstjenesten via Zoom. Alt, du skal gøre, er at gå ind på MindfulnessGudstjenestens Facebook-side. Du kan her fra ca. kl. 16.55 benytte link til Zoom. På den måde kan vi sammen holde gudstjeneste hver for sig.

MindfulnessGudstjeneste i Sct. Matthæus Kirke
Ved denne særlige gudstjeneste retter vi sindet og opmærksomheden mod livsafgørende begreber som tillid, skyld, kærlighed eller noget helt fjerde.

Vi bevæger os nænsomt med kristendommen og mindfulness-traditionen igennem meditation, refleksion, stilhed, bøn og musik.

Mindfulness betyder at være til stede, på en særlig måde med vilje og med opmærksomhed fra øjeblik til øjeblik.

Læs mere om Sct. Matthæus Kirke