Minikonfirmander | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 24. november 2020, Kl. 15:30 til kl. 17:30
Sted Kristkirken, Enghave Plads 18, 1670 København V
Mette Gramstrup og Mette Scheurer
Minikonfirmander

Tænker du på, om andre børn også går rundt med nogle af de samme tanker som dig selv?

I Kristkirkens tankeværested kan du komme og være med alle mulige tanker, der ikke er tænkt til ende. Her stiller vi spørgsmål til alt i verden og undrer os i fællesskab over liv, venner, tro, ikke tro, Gud og ikke Gud.

Sammen med præst Mette Gramstrup og Mette Scheurer snakker vi, leger og slår os løs i vores værksted sammen med billedkunstnere, stagefightere og andre, der arbejder med det at være til.

Det er gratis, og du kan være med lige meget hvad, du tror og tænker på.

Tid og sted
Tirsdage kl. 15.30 - 17.30 i efteråret 2020 og foråret 2021 i Kristkirken. 27. oktober er første gang.

Det er et åbent forløb. Du behøver ikke at komme hver gang, og du må gerne tage venner med.

Kl. 15.30: Kirken åbner for hygge og leg
Kl. 16: Tankeværested