Vinterkoncert med VerdensKoret og Tibia | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 24. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Sted Mariakirken, Istedgade 20, 1650 København V
VerdensKoret og Tibia
Gratis, men husk at bestille billet

VerdensKoret
VerdensKoret er et blandet kor med 25 medlemmer. I VerdensKoret synger vi fantastiske flerstemmige sange fra hele verden med en særlig kærlighed for Østeuropa, Georgien, Korsika og Skandinavien.

Det meste af denne unikke musik er blevet videregivet fra generation til generation i mange hundrede år. Musikken har en dyb og varm tone, som går lige i hjertet.

Tibia
Tibia spiller primært nordisk og britisk folkemusik. På repertoiret er middelalderballader, finurlige rytmiske numre og livlig dansemusik.

OBS! Husk at bestille en gratis billet
Der er fri entré, men alle gæster skal have billet, så vi er sikre på at vi ikke er for mange i kirken - bestil den her: https://billetto.dk/e/vinterko...

Billederne er selvfølgelig fra en anden tid, og alle retningslinjer i forhold til afstand, antal mennesker i kirken, hygiejne osv. bliver overholdt.