Gudstjeneste fra Kristkirken - livestreames på Facebook | Folkekirken Vesterbro

Sted Kristkirken
Mette Gramstrup

Gudstjenesten livestreames på Facebook.com/Kristkirken

Livet er op ad bakke for tiden. Men på bakketoppen venter lyset og herligheden, ihverfald hvis man skal tro Matthæusevangeliet. For det fortæller med energi og livsmod, hvad der venter. Tag med på livestream nu på søndag sammen med mig, Mette Gramstrup og kirkens organist og kor. Det er kl.11.

Gudstjenesten er også åben for fysisk deltagelse. Men hvis man ikke har akut behov for at deltage, så følg med på livestream.

Kommer du, beder vi om dit samtykke til, at hvis kameraet vender din vej, at du så ikke protesterer imod at optræde på videoen. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.