Mening, tro og etik. Moussa Mchangama: Strukturel og personlig racisme | Folkekirken Vesterbro
Onsdag d. 25. november 2020, Kl. 16:15 til kl. 18:00

Vi begynder kl. 16.15 med en kort gudstjeneste. Kl. 17 begynder foredraget, som vi for at mindske smittefare holder i kirkerummet og ikke i krypten, som vi plejer.

Moussa Mchangama: Strukturel og personlig racisme
Diskussionen omkring racisme er blusset op igen, og vi må spørge os selv, hvordan vi taler om racismens mange ansigter på en konstruktiv måde.

Moussa Mchangama er bestyrelsesformand for organisationen Mino Danmark, der arbejder for etniske minoriteters muligheder og samfundsdeltagelse. Han vil fortælle om den usynlige racisme, som vi måske ikke altid bemærker, samt dens mønstre og betydning for hverdagen, for samtalen og ikke mindst for fællesskabet.

Foto: Mathilde Schmidt

Mening, tro og etik. Moussa Mchangama: Strukturel og personlig racisme