Mening, tro og etik. Christoffer Berdal: Er X Faktor også kunst-faktor? | Folkekirken Vesterbro
Onsdag d. 2. december 2020, Kl. 16:15 til kl. 18:00

Vi begynder kl. 16.15 med en kort gudstjeneste. Kl. 17 begynder foredraget, som vi for at mindske smittefare holder i kirkerummet og ikke i krypten, som vi plejer.

Christoffer Berdal:  Er X Faktor også kunst-faktor?
Hvorfor fascineres vi af det utrænede og udannede i talentshows frem for den spejling, som håndværket og erfaringen tilbyder i den professionelle kunst? Christoffer Berdal er teaterinstruktør og har opført alt fra klassikere til moderne opera i ind- og udland. Med udgangspunkt i Søren Kierkegaards essay Krisen i en skuespillerindes liv vil han fortælle om konflikten mellem tidens populisme og den fælles inspiration, dansk kunstliv tilbyder.

Mening, tro og etik. Christoffer Berdal:  Er X Faktor også kunst-faktor?
William Salicath
Sted Eliaskirken