Mening, tro og etik. Rolf Eggert: Fra broderskab til mønsterbrud | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 16:15 til kl. 18:00
Sted Eliaskirken
Lise Rasmussen
Mening, tro og etik. Rolf Eggert: Fra broderskab til mønsterbrud

Vi begynder kl. 16.15 med en kort gudstjeneste. Kl. 17 begynder foredraget, som vi for at mindske smittefare holder i kirkerummet og ikke i krypten, som vi plejer.

Rolf Eggert: Fra broderskab til mønsterbrud
Kan man ændre sit liv? Som ung havnede Rolf Eggert i Hells Angels, hvor han på nærmeste hold oplevede rockerkrigen. Han kom sidenhen i fængsel, hvor han besluttede sig for at begynde et nyt liv. Men det skulle vise sig ikke at være nemt. For hvordan begår man sig i en almindelig verden som far, kæreste, kollega og lovlydig borger, når man har levet i en kriminel parallelverden?