Mening, tro og etik. Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt: Du kom med alt det, der var dig | Folkekirken Vesterbro
Onsdag d. 30. september 2020, Kl. 16:15 til kl. 18:00

Vi begynder kl. 16.15 med en kort gudstjeneste. Kl. 17 begynder foredraget, som vi for at mindske smittefare holder i kirkerummet og ikke i krypten, som vi plejer.

Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt: Du kom med alt det, der var dig
”Livet, det er livet værd” skrev salmedigteren Jens Rosendal. Hans eget liv blev dog kompliceret, da han, opvokset inden for Indre Mission, forelskede sig i en mand. Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt har skrevet om Jens Rosendals liv, digte og salmer. De vil fortælle om hans kamp for at være sig selv, og hvordan vi alle kan holde fast i troen, livsglæden og tilliden til livet trods modstand og modgang.

William Salicath
Sted Eliaskirken