Babysalmesang kl. 13 (2-7 måneder, husk tilmelding) | Folkekirken Vesterbro
Fredag d. 4. september 2020, kl. 13:00

Babysalmesang begynder igen – og vi glæder os til at se jer!

Små hold med forløb af fire gange
På grund af de særlige omstændigheder i forbindelse med corona-smitte bliver det lidt anderledes, end det plejer. Vi opretter tre små hold fra fredag 21/8, hver med et forløb af fire gange. Du skal tilmelde dig og dit barn én gang for alle fire gange. Den fjerde gang vil der være en lille gudstjeneste for alle tre hold sammen kl. 11.15 som afrunding på forløbet.

Babysalmesang i Mariakirken er pt. kun for børn fra to til syv måneder.

Porten åbnes et kvarter før babysalmesang begynder, og barnevognen kan trygt parkeres i den aflåste gård.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig fra én uge før første gang. Vær opmærksom på, at linket først kan bruges fra ugen før. Det er fortsat gratis at deltage. Hvis der er ledige pladser, er du velkommen til at springe ind i et forløb undervejs.

Tilmelding til babysalmesang 21/8, 28/8, 4/9 og 11/9 kl. 13: https://forms.churchdesk.com/f/0t5V52HAoa

Der begynder nye hold 18/9, 23/10 og 20/11

Babysalmesang på Vesterbro
Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.

Babysalmesangen varetages af Anne-Mette Riis og Simone Lehun Nørgaard.

Læs mere om babysalmesang på Vesterbro på Salmedans.dk

Anne-Mette Riis og Simone Lehun Nørgaard