Gudstjeneste | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 12. juli 2020, kl. 11:30
Sted Apostelkirken, Saxogade 13, Vesterbro
Niels Nymann Eriksen

Apostelkirken åbner igen!

Vi glæder os meget til at se jer igen ansigt til ansigt!

Deltagelse kræver tilmelding
Der er ved gudstjenester i overgangsperioden et krav om tilmelding, idet vi fortsat er underlagt strenge krav om antal deltagere pr. kvadratmeter.

Vær opmærksom på, at det først er muligt at tilmelde sig fra mandagen før gudstjenesten.

Tilmeld dig næste søndags gudstjeneste

Vi forvalter tilmeldingsproceduren således, at det ikke bliver først til mølle. I stedet fordeler vi pladserne så flest mulig får lov at opleve gudstjenesten igen hurtigst muligt. Herefter fordeler vi pladserne, sådan at man enten kan deltage i den tidlige eller den sene gudstjeneste.

Afhængigt af antal tilmeldinger, kan vi ende i en situation, hvor vi må bede folk om at ”springe en søndag over”. Vi gør alt hvad vi kan for at ingen afvises, men det er en følge, vi må acceptere, hvis vi ønsker at åbne. Det håber vi, I alle vil kunne forstå. Hvis man møder op uden at have tilmeldt sig, må man desværre forvente at blive afvist ved døren. Det er vi pålagt at gøre, hvis kapaciteten er fuld.