Drop in-bryllup | Folkekirken Vesterbro

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 26. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 17:00
Sted Sct. Matthæus Kirke
.

Drop in-bryllup i Sct. Matthæus Kirke

Drømmer I om at blive gift, men orker I ikke kilometerlange to-do-lister, bordplaner, skåltaler, ødelagte sokker og endeløse udgifter? Så kan I blive gift til drop in-bryllup i Sct. Matthæus Kirke. Det kræver ikke tilmelding - blot kærlighed, giftelyst, en prøvelsesattest fra borgerservice og at minimum én af jer er medlem af folkekirken.

Praktisk
Da vi skal holde afstand grundet corona-virus, kan I tage op til 13 gæster med. Med den nylige udvikling med stigende smittetal, vil vi bede gæster til brudepar vente uden for kirken. Under vielsen er hele følget velkommen sammen med brudeparret ved alteret.

Vi glæder os til at fejre kærligheden med alle, som lægger vejen forbi!

Husk prøvelsesattest
Husk en fælles prøvelsesattest, der bestilles på Borgerservice.dk senest en uge før den store dag.