Livestream: Skærtorsdag - det muntre folkekøkken | Folkekirken på Vesterbro

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 9. april 2020, Kl. 15:30 til kl. 19:30

Andreas Rasmussen og Lisa Rom Boye laver påskemåltid i Apostelkirken, som kan følges på Facebook.com/Apostelkirken

Kl. 18-19.30 spiser vi sammen via Zoom. Alle er velkomne. Linket til fællesmåltidet deles under udsendelsen af "Det muntre påskekøkken".

Det muntre påskekøkken
Lad TV'et stå tændt kl. 15.30-18 skærtorsdag, og vær med, når vi laver mad sammen - hver for sig. Husk at købe ind.

Påsken bliver anderledes i år, idet vi ikke kan samles fysisk og fejre årets muligvis største kirkelige højtid. I Apostelkirken har vi derfor gjort hvad vi kunne, for at skabe en god erstatning for hele påskeprogrammet.

Vi inviterer jer alle til at lave maden sammen foran skærmen, når vi sender ”Det muntre påskekøkken”. Vi laver maden sammen undervejs i programmet, og de, som har lyst, spiser sammen på Zoom, når maden er klar. Derfor skal du allerede nu lave din huskeseddel.

Ingredienser er doseret til to personer, så husk at gange op, hvis I er flere end to. Er du alene skærtorsdag, er maden stadig lækkert dagen efter, hvis du sætter det på køl. Vi glæder os virkelig til at lave mad sammen – hver for sig - og håber meget, I alle vil være med til denne premiere af en skærtorsdagsfejring.

Det muntre køkkens huskeseddel:

Påskelam (to personer)
2-3 fed hvidløg
1 lammekølle (ca. 1½ kg)
1 tsk. tørret rosmarin
½ tsk. groft salt
Friskkværnet peber
50 g smør

Ost og spinat-strudel (to personer)
250 g sauteret spinat (frossen kan bruges), tørret og hakket
100 g fetaost, hakket
200 g ricotta eller paneer ost