AFLYST: Påskelørdag: By-retræte | Folkekirken på Vesterbro
Lørdag d. 11. april 2020, Kl. 09:30 til kl. 17:00

Opmærksomt nærvær i byen
På påskelørdags retræte i Apostelkirken opøver vi evnen til at være opmærksom på Guds nærvær.

Mange søger stilheden i naturen, og derfor holdes mange retræter i naturskønne omgivelser fjernt fra byens larm og dagligdag. Erfaringerne fra en retræte er vigtige at tage med tilbage i hverdagslivet, og for os, der bor i storbyen, er det vigtigt at kunne finde ind i den indre stilhed, også når vi befinder os i byen.

Vesterbro-retræte
Vi mødes i dagtimerne og går sammen ind i stilheden. Efter retræten øver vi os i at leve i opmærksomhed over for Guds nærvær i vores sædvanlige omgivelser og dagligdag.

Påskelørdag retter vi vores opmærksomhed mod Jesus skæbne i påsken. Denne dag egner sig derfor særlig godt til stilhed, bøn og eftertanke.

Kl. 9.30: Velkomst og introduktion til dagen
Kl. 10: Morgenbøn med 20 min. meditation
Kl. 10.45: Bøn i bevægelse
Kl. 12: Middagsbøn med 20 minutters meditation
Kl. 12.45: Meditativt måltid med medbragt mad
Kl. 13.30: Vi går meditativt ud i byen hver for sig
Kl. 16: Aftensang med meditation
Kl. 16.45: Vi deler erfaringer fra dagen
Dagen forventes afsluttet ca. kl. 17

Retræteledere
Lene Skovmark og Inger Dahl leder retrætens meditationer og bønner. Der er mulighed for personlig samtale og forbøn hos retrætelederne undervejs i retræten.

Senest 5.april 2020 på mail ingerdahl21@gmail.com eller telefon 22 35 80 83
Pris: 50 kr. (betales på retræten)

Mad
Hver deltager medbringer mad, gerne så vi kan dele med hinanden. Enten hjemmefra eller fra en af områdets mange butikker med stort udvalg af salater mm.

Retræteledere: Lene Skovmark og Inger Dahl
APO kirkerum, Saxogade 13, 1662 København, Danmark