Musikgudstjeneste: Kammerkoret i følelsernes vold | Folkekirken på Vesterbro
Fredag d. 21. februar 2020, kl. 19:00

Siri Brown (pianist og lydkunstner) og Vesterbro Kammerkor medvirker i denne musikgudstjeneste med præst Viggo Julsgaard Jensen.

Samfundet og kulturelle normer påvirker den måde, vi tænker og føler. Også hvordan vi opfatter barmhjertighed og medlidenhed - og hvem, der er værdige til vores medlidenhed, og hvem der ikke er.

Kristendommen har sit eget svar på det spørgsmål. Kom, og oplev et bud på en kristen og musikalsk tolkning med Siri Brown (pianist og lydkunstner).

Siri Brown (UK)
Som primært klassisk musiker har Siri beskæftiget sig med både akustisk og elektronisk musik. I de senere år har hun arbejdet indgående med brug af real-lyde som musikalsk udtryk. Til denne musikgudstjeneste i Enghave Kirke vil hun bruge lyden, som soundscapes og som del af musikken. I samspil med Kammerkoret vil Siri på den måde skabe et sammenhængende hele i musikgudstjenesten.

Siri Brown er uddannet musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2019, og hun er desuden uddannet i elektronisk lyd-produktion hos Chris Wattson og hos Christina Kubisch.

Siri Brown (pianist og lydkunstner), Vesterbro Kammerkor og Viggo Julsgaard Jensen
Enghave Kirke