Afslutning for minikonfirmander | Folkekirken på Vesterbro
Mandag d. 11. maj 2020, Kl. 15:30 til kl. 16:30

Tankeværksted
Hvad er et menneske? Hvorfor findes vi? Mini-konfirmand er et tankeværksted for børn i 3. klasse, hvor vi sammen med Kristkirkens præst Mette Gramstrup filosoferer, diskuterer, udfolder os kreativt og stiller spørgsmål ved alt omkring os - og så har vi det selvfølgelig sjovt!

Det hele foregår i Kristkirken, når vi da ikke tager på tur til fx Den Blå Planet eller Zoologisk Museum. Vi får også besøg af billedkunstnere og musikere.

Tid og sted
Mini-konfirmand foregår alle mandage fra 3. februar til 18. maj - bortset fra 10, februar, 30. marts og 13. april.

Kirken åbner kl. 14.30. Vi folder os ud i tankeværkstedet fra kl. 15.30.
Kl. 16.30 kan børnene blive hentet, og der er altid kaffe og te på kanden for de voksne, der vil høre, hvad dagen har budt på.

Minikonfirmand?
Minikonfirmand har intet med konfirmation eller skole at gøre. Alle børn i 3. klasse kan uanset tro være med. Det koster ikke noget at deltage.

Kontakt præst Mette Gramstrup på telefon: 21 60 09 54 eller mail: mha@km.dk

Mette Gramstrup og Mette Scheurer