Nordbrandt, Nussbaum og Kvist Poulsen - ord, digte og musik om smerte, afmagt og håb | Folkekirken Vesterbro

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 7. april 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Som en helt særlig optakt til påskens drama gæster Henrik Nordbrandt og Channe Nussbaum Eliaskirken. Præst Birgitte Kvist Poulsen læser fra nogle af Bibelens stærkeste tekster, påskens lidelseshistorie, og Henrik Nordbrandt fra sine digte, der lige som påskens tekster kredser om smerte, afmagt og død.

Channe Nussbaum har sat musik til Nordbrandts digte, og hun vil synge en række sange fra den plade, de sammen udgav sidste år.

Arrangementet varer ca. en time, men alle er velkomne til at blive til et glas vin og en snak bagefter.

Nordbrandt & Nussbaum
Det fælles album ”Hjemløshed” udkom i august 2019 og er produceret af 27-årige Sophus August Tuxen. Et samarbejde mellem tre generationer med hver deres ståsted i livet og som ser smerten, håbet og troen i forskelligt perspektiv. Channe Nussbaum har plukket fra Nordbrandts samlede digte og komponeret musik til. Numrene på albummet veksler mellem Nussbaums melankolske fortolkninger og Nordbrandts oplæsninger, placeret i et overraskende på en gang både urbant og traditionsrigt, analogt og elektronisk musikalsk univers.

Læs mere om albummet ”Hjemløshed”

Foto: Shazia Khan

Birgitte Kvist Poulsen, Channe Nussbaum og Henrik Nordbrandt