Foredrag: AI, Robotics and Technology In the Healthcare | Folkekirken på Vesterbro
Tirsdag d. 24. marts 2020, Kl. 19:15 til kl. 21:00

Kunstig intelligens kan medføre den menneskelige races endeligt. Det mener tech-guruen og manden bag Tesla, Elon Musk, i al fald. Mange vil nok være enige i det udsagn, men samtidig giver robotterne også mennesket hidtil usete muligheder. Og nogle vil endda mene, at verden vil blive et bedre sted, hvis vi giver robotterne lov til at råde.

Foredrag: AI, Robotics and Technology In the Healthcare (foredraget er på engelsk)
Emeritus Professor John Wyatt, University College London
Kunstig intelligens bliver i stigende grad brugt inden for sygehusvæsenet. Men det er ikke helt ukompliceret.

Kan en robot overtage et menneskes arbejde? Kan en robot give det samme nærvær? Og hvad med de fejl, som kan forekomme ved robotter. Hvem har ansvaret for det?

Der er fri entré.

Foredraget er en del af en serie på fire foredrag om kunstig intelligens og etik

Apostelkirkens foredragsrække er blevet til i samarbejde med Folkeuniversitetet

10. marts: Robotterne kommer  ved Simon Balle, Aarhus Universitet