Koncert med Loussine Azizian (violin) og Berit Johansen Tange (klaver) | Folkekirken på Vesterbro
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Koncert med Loussine Azizian (violin) og Berit Johansen Tange (klaver)

F. Schubert (1797-1828): Duo i A-dur
1. Allegro Moderato
2. Scherzo
3. Andantino
4. Allegro vivace

A. Babadjanian (1921-1983): Sonate for violin og klaver
1. Grave-Allegro energico-Andante
2. Andante Sostenuto-Presto
3. Allegro risoluto-Largo-Andante sostenuto

Der er fri entré til koncerten.

Loussine Azizian
Den dansk-armenske violinist, Loussine Azizian, er efterspurgt for sin klang, intensitet og virtuositet både som solist og som kammermusiker. Loussines repertoire er nærmest uden grænser og spænder over fire århundreder – fra barokmestrene J.S.Bach og G.Pergolesi til nykomponerede værker.

Læs mere på Loussine-azizian.com

Berit Johansen Tange
Berit Johansen Tange er født i 1968. Hun er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun siden 2002 har været ansat som akkompagnatør og repetitør.
Berit Johansen Tange er en pianist med stor spændvidde, og er en erfaren og efterspurgt akkompagnatør og kammermusiker inden for det klassiske repertoire.

Loussine Azizian (violin) og Berit Johansen Tange (klaver)
Kristkirken