Sensommermøde i Apostelkirken | Folkekirken på Vesterbro
Fredag d. 30. august 2019, Kl. 18:00 til kl. 21:00

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 30. august, når menigheden kaldes sammen til det årlige Sensommermøde med masser af godt selskab og samtaler om løst og fast.

Aftenen indledes med et fælles måltid kl. 18.

Herefter vil vi fordybe os i emnet: Omsorg i fællesskabet? Hvad forstår vi egentlig ved omsorg? Og hvordan kan fællesskabet være med til at passe på den enkelte?

Apostelkirken søger at være et fællesskab, hvor mennesker møder Jesus Kristus. Ikke som en stille havn, men som et anker i en urolig verden. Men hvad vil det sige at være et fællesskab, der er forankret, snarere end at være skærmet og ligge i læ?

Der vil være et enkelt oplæg til den fælles samtale men ellers er det i høj grad tanken, at alle er med til at afsøge svarene.

Aftenens sene timer er med vilje ikke programlagt. Her tænder vi et bål og er fulde af forventning til, at det bliver brandhyggeligt! Vi håber på en aften i dit selskab.

Apostelkirken