Gudstjeneste, frokost og foredrag | Folkekirken på Vesterbro
Søndag d. 19. april 2020, Kl. 11:00 til kl. 14:30

Gudstjeneste ved Jette Steffensen med efterfølgende frokost og foredrag.

Foredrag:
Anders Wejrup: Når livet tager en uventet drejning

Et hårrejsende, nervepirrende og følelsesmæssigt hårdt foredrag om tiden efter Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i 1990. Der sættes fokus på det meget langvarige og særdeles opslidende 12-årige retslige efterspil - kampen mod Bagmandspolitiet, slagsmål i Byretten, Landsretten og ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Sagen fik også personlige konsekvenser, blandt andet en ufrivillig tur i Horserød Statsfængsel.

Kom med indenfor i et ellers meget lukket system og ser, hvordan livet former sig i et statsfængsel på godt og på ondt. Mød Sheriffen, Visi-Kaj, Arbejdsministeren, Guld Gunnar, Narkobaronen, Smuglerkongen, Den Vanvittige Gangmand, Kommafejlen, Råhypnolmanden, Den Vandrette Bornholmer, Kommafejlen II, Kattekværkeren, Elvis Veet, Vodkamanden og mange, mange flere.

Foredraget refererer til DR’s udsendelse Din psykopat! fra 2018

Et væsentligt budskab er, at livet ikke altid er til at forudse. Det er vigtigt at tro på livet og se på morgendagen som mulighedernes holdeplads.

Jette Steffensen (præst) og Anders Wejrup (foredrag)
Enghave Kirke